Perkthime dhe editime ne gjuhen

Angleze

sherbime

Përkthime Shqip-Anglisht

Nëse jeni të interesuar të përktheni çfarëdolloj dokumenti nga gjuha shqipe në atë angleze, na kontaktoni për të marë një çmim!

Perkthime Anglisht-Shqip

Ne ju ofrojmë përkthime nga anglishtja në shqip të dokumentave apo teksteve të ndryshëm, por mund të bëjmë edhe përkthime titrash.

Editime në gjuhën angleze

Nëse keni për të edituar, formatuar apo përshtatur një shkrim, artikull, ese etj në gjuhën angleze na kontaktoni!

Ne jemi një grup ekspertësh të gjuhës angleze me çertifikata nga institucione të ndryshme të cilët jemi specializuar në përkthime nga gjuha angleze në gjuhën shqipe dhe anasjelltas. Por ne gjithashtu mund të bëjme punë të tjera të ndryshme në lidhje me përkthimet nga gjuha angleze. Për çdo pyetje tuajën ju lutemi të na kontaktoni. Faleminderit!

Kontakt