Përkthime Anglisht-Shqip

Shpesh herë mund t’iu nevojitet të përktheni informacion nga gjuha angleze. Ne ju ofrojmë përkthim të informacionit që të jetë i saktë, i kuptueshëm dhe të ndjekë një rrjedhë mendimi që të tërheqë vëmendjen e lexuesit. Përkthyesit tanë kanë eksperiencë përkthimi në fusha të ndryshme dhe edukim deri në nivel shkrimi akademik për shkrime në gjuhën angleze.

Shërbimi jonë bazë i përkthimit fillon me 5€ për faqje. (rreth 500 fjalë). Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo lloj kërkese që mund të keni. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!